Selecteer een pagina

Wij zijn de Goeye

Het ontstaan van de Goeye

Ons verhaal

Met al ruim 60 jaar ervaring in het vak begon de Goeye Tochtweringen met het ontwikkelen van het eerste profiel in 1956 (Het zgn. de Ruiter-Profiel). Het eerste tochtprofiel werd ontwikkeld in een garage en bestond hoofdzakelijk uit RVS of Aluminium. Vanaf 1960 werd dit profiel standaard bevestigd in iedere Bruynzeel deur of kozijn en geleverd in heel Nederland. Vanaf 1990 is de tochtstrip van de Goeye Tochtweringen herontwikkeld en op grote schaal getest door de TNO.

Het profiel

Door de dubbel, v-vormig getrokken RVS tochtprofiel klemt het profiel in de sponning van uw raam en/of deur. Door dit unieke profiel kunnen zelfs kromtrekkende deuren tochtvrij blijven.

Onze kernwaarden

Duurzaam

De Goeye Tochtwering is een duurzame ontwikkeling die verspilling van energie (in de vorm van warmte) tegengaat.

Gegarandeerd vakwerk

Met ons vakbekwame personeel monteren wij onze tochtprofielen efficient na afspraak bij u thuis.

Snel geleverd

Wij leveren wanneer u dat uitkomt. Door onze eigen productie en distributie kunnen wij de Goeye Tochtstrip meestal de zelfde dag nog uitleveren.

De Goeye Tochtweringen is een vakbekwaam familiebedrijf dat zich richt op het tochtvrij maken van woningen. Van productie tot montage, vanaf 1956 verlenen wij gegarandeerd vakwerk om uw huis tocht- en geluidsvrij te maken.

Navigatie

┬ę 2021 De Goeye Tochtweringen